PRIMADETA IN 39 SECONDEN

Over Primadeta

Primadeta Staffing is een scherpe en gedreven speler op de arbeidsmarkt. Als bedrijf zoeken wij voor onze klanten voortdurend naar talentvolle en gemotiveerde specialisten op alle niveaus. Primadeta Staffing is gespecialiseerd in ICT, Financieel, Techniek, HR en Commercieel personeel (op alle niveaus). Wat kan Primadeta Staffing u bieden?

Actuele, uitdagende functies bij leuke bedrijven!
Een prettige en professionele samenwerking, omdat wij scherp kijken naar de beste match tussen u en onze opdrachtgever. Heldere afspraken en aandacht voor uw wensen en kwaliteiten. Een uitstekend salaris, afhankelijk van de opdracht. Actuele kennis en ondersteuning op het gebied van sociale-, juridische-, en fiscale vraagstukken.

Kortom, u concentreert zich op het werk, Primadeta Staffing regelt alle voorwaarden.

Visie & Missie

Visie

Wij zijn ervan overtuigd dat in de voortdurende toenemende dynamiek van de samenleving ons vak steeds meer aan belang zal winnen. Steeds meer mensen willen hun loopbaan flexibel opbouwen en inrichten. Primadeta Staffing speelt hier op in en ondervangt de mogelijke risico’s.
In deze veeleisende ontwikkeling zien wij het als onze taak om te blijven innoveren en bij uitstek dé matchmaker tussen onze kandidaten en opdrachtgevers te zijn.
Primadeta Staffing staat voor bezieling in werk. Dit is onder meer zichtbaar in ons logo. Het is de geest van de onafhankelijke medewerker, die flexibel is. Mensen met ‘spirit’, die kennis van zaken hebben en waar je op kunt bouwen. Ze zijn welkom bij Primadeta Staffing.

Missie

Primadeta Staffing staat voor integere arbeidsbemiddeling op alle niveaus. Al onze werkzaamheden voor u zijn erop gericht om de beste en meest inspirerende partner te zijn bij het vinden van een nieuwe uitdaging of perspectief in de ICT, Techniek, Finance, HR of commercieel vlak. Een onafhankelijke en succesvolle intermediair.
Primadeta Staffing wilt u als kandidaat een flexibele en stimulerende werkomgeving bieden. Een onorthodox platform voor een unieke mix van professionals met ruimte voor initiatief, ontplooiing en humor. Een plezierige omgeving waarin collegialiteit en het delen van actuele kennis en vaardigheden voorop staan.

Onze aanpak

Of u nu een uitdagende nieuwe baan zoekt of een tijdelijke oplossing, Primadeta Staffing ondersteunt u adequaat en van harte.
Primadeta Staffing is gespecialiseerd in ICT, Financieel, Technisch, HR en Commercieel personeel.
Primadeta Staffing investeert in mensen.
Primadeta Staffing besteedt veel aandacht aan de juiste match tussen opdrachtgever en u als kandidaat.
Primadeta Staffing staat voor een langdurige samenwerking. Ook als we u niet direct aan een baan kunnen helpen houden wij u graag in beeld.
Primadeta Staffing staat voor een jarenlange ervaring in arbeidsbemiddeling. Hierbij hebben wij bij verschillende bedrijven en in diverse branches onze sporen verdiend.

Facts & Figures

Primadeta Staffing is een bedrijf dat bemiddelt in personeel tussen ambitieuze organisaties en talentvolle kandidaten. Dit kan zowel een tijdelijke als een permanente oplossing zijn. Enkele feiten van Primadeta

Rechtsvorm B.V.
Opgericht 2003
Vestigingsplaats Zaandam, Nederland
Accountant Kenter Paans & Koek
Bank ABN AMRO
Database ca. 5.000 professionals en dagelijks tientallen nieuwe vacatures
Branches ICT, commercieel, marketing- en communicatie, Finance, Engineering, Industrie
Werkzaam voor o.m. uitgeverijen, banken, verzekeraars, media, overheidsorganisaties, ICT en diversen

2003

5.000